Sajtófotó Kiállítás 2019

debrecen-virágküldő-szolgálat
  1. Sajtófotó kiállítás 2015 cpanel
  2. Sajtófotó kiállítás 2012.html
  3. 37. Magyar Sajtófotó Kiállítás
  4. Nasa kiállítás

A Természet és tudomány kategória bravúros fotóit is megelőzte egy olyan kép, amely a környezetszennyezésre, a Föld állatvilágát fenyegető veszélyekre hívja fel a figyelmet. Az idei kiállítás szerkesztésekor ezeknek a jelenségeknek a fontosságát igyekeztünk hangsúlyozni. Az külön öröm, hogy mindezt nagyszerű fotográfiák bemutatásával tehetjük. (Szigeti Tamás kurátor)

Sajtófotó kiállítás 2015 cpanel

  1. Kiállítás
  2. Flexibilis és plasztikus – A budapesti Domus áruház | Lechner Tudásközpont
  3. Sajtófotó kiállítás 2010 relatif
  4. Budapest bank szolnok
  5. A Sargentini-jelentés hatást gyakorol a magyar belpolitikára - elemzők - Infostart.hu
  6. Klímaszerelő tanfolyam ára
  7. 37. Magyar Sajtófotó Kiállítás
  8. 38. Magyar Sajtófotó Pályázat
  9. Eötvös józsef gyakorló általános iskola és gimnázium os iskola es gimnazium erd
  10. Pannonia múzeum balassagyarmat
  11. Knight Rider 2000 online teljes film, filmnézés Magyarul!
  12. Hasznalt elado konyvek 8

Sajtófotó kiállítás 2012.html

2018-ben új kategóriát vezettünk be: Mindennapi élet (egyedi és sorozat). Ide a hírnek nem tekinthető, a mindennapi életet ábrázoló fotók küldhetők. A kategória előtérbe helyezi az emberi történeteket, a hétköznapi vagy rendkívüli helyzetek dokumentálását a mindennapi életben. Pályázni az alábbi kategóriákban lehet: 1. Hír-, eseményfotó 2. Képriport 3. Mindennapi élet (egyedi) 4. Mindennapi élet (sorozat) 5. Emberábrázolás-portré (egyedi) 6. Emberábrázolás-portré (sorozat) 7. Művészet (egyedi) 8. Művészet (sorozat) 9. Sport (egyedi) 10. Sport (sorozat) 11. Természet és tudomány (egyedi) 12. Természet és tudomány (sorozat) 13. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (egyedi) 14. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat) Pályázni kizárólag online módon lehet a Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás hivatalos honlapján, a oldalon. A pályázat és a zsűrizés technikai lebonyolítását az eContest pályázatkezelő rendszer támogatja. A rendszer garantálja a zsűrizés anonimitását és átláthatóságát.

37. Magyar Sajtófotó Kiállítás

A Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás a magyar fotóriporter szakma legnagyobb seregszemléje. Azon kevés hazai kulturális rendezvény-sorozat egyike, amelyet alapítása óta töretlenül, minden évben megrendezünk. Független magyar márka, amely számtalan egyetemes értéket képvisel. Pályázni 2019. január 1. és 2019. december 31. között készült képekkel lehet a Hír-, eseményfotó és a Képriport kategóriában. Az időbeli korlátozás nem vonatkozik a többi "sorozat" kategóriára, ahova több éven átívelő, elemző pályaművek is beküldhetők, de ezekben is kell, hogy szerepeljen 2019-ben készült felvétel. A pályázatra korábbi években díjat nyert képek nem adhatók be. A Magyar Sajtófotó Kiállításon korábban bemutatott, de díjat nem nyert sorozat négy, korábban már kiállított képnél többet nem tartalmazhat. Egy pályázó összesen 30 pályaművet küldhet be, kategóriától függetlenül. A pályamű állhat egyedi képből vagy képsorozatból. Egy képsorozat legfeljebb 10 képet tartalmazhat. Egy kép csak egyszer adható be, nem szerepelhet egyszerre egyedi képként és sorozat részeként is.

Egy pályázó összesen 30 pályaművet küldhet be a pályázatra, kategóriától függetlenül. A pályamű állhat egyedi képből vagy képsorozatból, az utóbbi legfeljebb 10 képből állhat. Egy kép csak egyszer adható be, nem szerepelhet egyedi képként és sorozat részeként is. Pályázni az alábbi kategóriákban lehet: 1. Hír-, eseményfotó 2. Képriport 3. Mindennapi élet (egyedi) 4. Mindennapi élet (sorozat) 5. Emberábrázolás-portré (egyedi) 6. Emberábrázolás-portré (sorozat) 7. Művészet (egyedi) 8. Művészet (sorozat) 9. Sport (egyedi) 10. Sport 11. Természet és tudomány (egyedi) 12. Természet és tudomány (sorozat) 13. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (egyedi) 14. Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat) Pályázni kizárólag online módon lehet a Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás hivatalos honlapján, a oldalon. A pályázat és a zsűrizés technikai lebonyolítását az eContest pályázatkezelő rendszer támogatja. A rendszer garantálja a zsűrizés anonimitását és átláthatóságát. Képeket feltölteni – bejelentkezés vagy regisztráció után – 2019. december 17.

Nasa kiállítás

A pályamű állhat egyedi képből vagy képsorozatból. Egy képsorozat legfeljebb 10 képet tartalmazhat. Egy kép csak egyszer adható be, nem szerepelhet egyszerre egyedi képként és sorozat részeként is. A pályázaton való részvétel, a korábbiakhoz hasonlóan, nevezési díjhoz kötött. A nevezési díj összege bruttó 6000 Ft. Technikai követelmények A pályázaton manipulált képek nem indulhatnak, nem számít manipulációnak a hagyományos fotográfiai korrekció, így a színek, tónusok és a fényerő beállítása, illetve a felvétel közben keletkezett technikai hibák eltávolítása. A pályázaton legalább 8 megapixel felbontású JPG* formátumú képpel lehet pályázni aminek maximális fájl méret 19 Mbyte. A képtömörítési minőség 100% (százalék) legyen. A kép rövidebbik oldala nem lehet kisebb mint 2100 pixel, valamint a hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 6000 pixelt. (*) JPEG (Joint Photographic Experts Group) Határidők Nevezés és feltöltés kezdete: 2019. december 17. 12:00 órától Pályázatok beadási határideje: 2020. január 14.

Ha már rendelkezik regisztrációval, a "Belépés" gombra kattintva, a jelszó és felhasználónév megadásával be tudnak lépni. Elfelejtett jelszó esetén a regisztrációkor megadott e-mail cím megadásával lehetőség van új jelszó kérésére, ebben az esetben sem szükséges az újbóli regisztráció. A kérés elküldését követően az eContest rendszer e-mailben elküld egy linket a megadott e-mail címre, amely segítségével beállítható az új jelszó. Nevezési feltételek Pályázni 2019. január 1. - december 31. között készült képekkel lehet a Hír-, eseményfotó és a Képriport kategóriában. Az időbeli korlátozás nem vonatkozik a többi "sorozat" kategóriára, ahova több éven átívelő, elemző pályaművek is beküldhetők, de ezekben is kell, hogy szerepeljen 2019-ben készült felvétel. A pályázatra korábbi években díjat nyert képek nem adhatók be. A Magyar Sajtófotó Kiállításon korábban bemutatott, de díjat nem nyert sorozat négy, korábban már kiállított képnél többet nem tartalmazhat. Egy pályázó összesen 30 pályaművet küldhet be, kategóriától függetlenül.

09:00 óráig A zsűrizés időpontja: 2019. január 25-26-27. Kiállítás és díjkiosztó ünnepség: 2019. április 4. 18:00 A kényelmes pályázat feltöltés érdekében kérünk mindenkit, hogy amit tudja kezdje meg a pályázati anyagának feltöltését, és ezt ne hagyja az utolsó éjszakára. Támogatók Akik nélkül nem jött volna létre a pályázat

Sunday, 14 March 2021